tisdag 11 juli 2017

Sommartacos

Förra veckan valde jag att göra en sommarversion avtacos då sommar och grill hänger samman för mig, var så länge sedan jag åt det. 
Jag använde mig av paprika som jag ggrillade istället för skal. Riktigt gott och något jag rekommenderar varmt.

Ingredienser;
400 gr köttfärs
1 burk kidneybönor
2 påsar tacokrydda 

4 Paprikor
Ca 1 Gurka
4 Tomater
1 pkt Soya bönor
1 Rödlök

1 Avokado 
1 klyfta Vitlök 
1 burk Creme fraich

Riven ost.
Tacoskal eller tortillabröd för de som var allergiska mot paprika.

Gör så här;
Bryn köttfärsen, häll i krydda efter smak och tillsätt kidneybönor.  Hacka grönsakerna och gör guacamole genom att kärna ur avokadon, mosa innehåller ned en gaffel, pressa i vitlök, peppra och tillsätt Creme fraiche. 

När det är das att servera satte jag köttfärsen i paprikorna som var urkärnade och satte dem på grillen i några minuter. För mig som gärna har lite tuggmotstånd i paprikan så var de där ca 5 minuter men det får man göra som man vill. Sen är det färdigt att servera tillsammans med grönsakerna och guacamole :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar