söndag 4 juni 2017

Kycklingsallad


Kycklingsallad: 
4 kycklingfileer
4 tomater
1 gurka
2 portioner ris
ev majs och mörötter


Svartpeppar efter smak

Gör så här:
Hacka kycklingen i små bitar, bryn den och krydda efter smak - (vi hade bara salt och svartpeppar då två av gästerna hade allergier mot chili och paprika som jag annars brukar krydda med) låt kycklingen kallna. Koka riset och ställ åt sidan så även det får kallna. Skala och kärna ur gurkan, hacka den i små bitar och hacka tomaten. Om ni har morötter i salladen, koka dem och tärna i små bitar. Blanda ihop allt i en stor skål och peppra efter smak. 


I denna sallad kan man sätta i vad man tycker om, det är helt efter tycke och smak. Vi har dessa ingredienser för att vi alltid haft det till jul och påsk så det är lite nostalgi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar